• GUADEIX DE LA TEVA RESERVA AMB ELS MILLORES DESCOMPTES

    GUADEIX DE LA TEVA RESERVA AMB ELS MILLORES DESCOMPTES

    Promocions i descomptes només per reserves online

Page 1 of 4

PROMOCIONS (només a la nostra web)
Invalid Input

Els descomptes no són vàlids per a menús, només a la carta. S'ha de consumir un PLAT PRINCIPAL + ENTRANT o POSTRES per cada comensal.

Totes les ofertes de descomptes estàn subjectes a demanar un PLAT PRINCIPAL + PRIMER O POSTRE per comensal. No aplicables als menús. LA RESERVA S'HA DA FER ABANS DE COMENÇAR EL SERVEI.
 
DATA RESERVA(*)
Invalid Input

RESTAURANT(*)
Invalid Input

SI US PLAU, FIXEU-VOS EN ELS DIES D'OBERTURA: El Restaurant Tempo tanca dimarts tot el dia per descans del personal i obre les nits de dijous a dissabte.
HORA RESERVA(*)
Invalid Input

NUMERO DE PERSONES(*)
Invalid Input

 
NOM I COGNOM(*)
Invalid Input

EMAIL(*)
Invalid Input

TELÈFON MÒBIL(*)
Invalid Input

 
Política de privacitat(*)
Entrada no válida

CONFIRMAR RESERVA ONLINE

En compliment del dret d'informació a l'usuari que estableix el reglament de la llei de protecció de dades, li informem que les dades de caràcter personal que ens faciliti a través d'aquest lloc web seran inclosos en un fitxer titularitat de Hort Gestió, SLU les dades de la qual apareixen en la POLÍTICA DE PRIVACITAT d'aquesta mateixa pàgina. Llegir més
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació entre d'altres. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies.