YOO

Política de privacitat

Hort Gestió S.L.U. informa als usuaris d'aquest servei Web sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal perquè aquests determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar-li les Dades Personals que se'ls puguin requerir o que es puguin obtenir en ocasió de la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts.

De conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Hort Gestió S.L.U. informa que les dades personals facilitades a través dels formularis d'aquesta web, mitjançant missatges de correu electrònic o com a conseqüència de qualsevol transacció o operació realitzada, seran objecte de tractament i recollits en un fitxer de dades, donant el remitent el seu consentiment per ser inclòs en l'esmentat fitxer.

La finalitat d'aquest fitxer és servir com a suport d'informació a la gestió administrativa i comercial de l'empresa.

L'usuari d'aquest servei reconeix que la informació i les dades personals subministrades són exactes i veraces. En aquest sentit, es compromet a comunicar de forma immediata qualsevol modificació de les seves dades de caràcter personal a fi que la informació continguda en l'esmentat fitxer estigui a tot moment actualitzada i no contingui errors.

A l'efecte de l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació, l'usuari presta el seu consentiment per a l'enviament de COMUNICACIONS COMERCIALS per part de Hort Gestió S.L.U. a l'adreça de correu electrònic indicada inicialment en el registre per a l'accés als serveis prestats per Hort Gestió S.L.U. o a qualsevol modificació posterior de la mateixa, podent oposar-se a tot moment a l'enviament de tals comunicacions mitjançant sol·licitud a través de canals específicament habilitats per a això. Aquestes COMUNICACIONS COMERCIALS, que sempre seran realitzades per Hort GestióS.L.U., podran contenir informació sobre productes i/o serveis comercialitzats directament per aquesta última o ben relatius a tercers amb els quals intervingui algun tipus de relació, acord o contracte.

Si ho desitja pot dirigir-se a Hort Gestió S.L.U., domiciliada en C/ Rafael Martínez Valls, 8 , 08348 - Cabrils o enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb la finalitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Hort Gestió S.L.U. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, Hort Gestió S.L.U. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació entre d'altres. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies.
Mes informació Aceptar