• GUADEIX DE LA TEVA RESERVA AMB ELS MILLORES DESCOMPTES

    GUADEIX DE LA TEVA RESERVA AMB ELS MILLORES DESCOMPTES

    Promocions i descomptes només per reserves online

Page 1 of 4

PROMOCIONS (només a la nostra web)
Invalid Input

Los descuentos no son válidos para menús, sólo a la carta. Se ha de consumir un PLATO PRINCIPAL + ENTRANTE o POSTRE por cada comensal.

Totes les ofertes de descomptes estàn subjectes a demanar un PLAT PRINCIPAL + PRIMER O POSTRE per comensal. No aplicables als menús. LA RESERVA S'HA DA FER ABANS DE COMENÇAR EL SERVEI.
 
DATA RESERVA(*)
Invalid Input

RESTAURANT(*)
Invalid Input

ATENCIÓ: El Restaurant Tempo tanca Dimarts tot el dial i obre les nits de dijous a dissabte en horari d'hivern.
HORA RESERVA(*)
Invalid Input

NUMERO DE PERSONES(*)
Invalid Input

 
NOM I COGNOM(*)
Invalid Input

EMAIL(*)
Invalid Input

TELEFÒN MÒBIL(*)
Invalid Input

 
Política de privacitat(*)
Entrada no válida

CONFIRMAR RESERVA ONLINE

*Nota Legal En virtut d’allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, i la LSSIGE 34/2002, de l’11 de juliol, de la Societat de la informació i de comerç electrònic, l’informem que les seves dades formen part d’un fitxer automatitzat de HORT GESTIÓ S.L.U, notificat a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. La informació registrada s’utilitzarà per informar-li per mitjans electrònics o postals de les novetats comercials i/o noves promocions de la companyia. Així l’informem que vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició a c/Rafael Martínez Valls, 8-10, 08348 de Cabrils
Las cookies facilitan la prestación de nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, usted acepta que utilizamos cookies.