Avís legal

Informació Corporativa
En virtut de les obligacions establertes per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que Aquesta pàgina web és propietat de Hort Gestió, SLU amb C.I.F. B-62657416 amb domicili al carrer Rafael Martínez Valls, 8-10, 08348 CABRILS (Barcelona) i amb les següents dades de contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta societat consta inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades registrals: tomo 33.866, folio 216, hoja B-234.019 inscripción 1ª.
Protecció de Continguts
L'usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i/o qualsevol altre element inserit per
Hort Gestió, SLU en aquesta pàgina Web (incloent, a títol merament enunciatiu i no limitatiu, tots aquells elements que conformen l'aparença visual, imatge gràfica i altres estímuls sensorials del lloc web: marques, logotips, noms comercials, textos, imatges, gràfics, dissenys, sons, bases de dades, software, diagrames de flux, presentació, arquitectura de navegació, així com els codis font de les pàgines web) pertanyen a Hort Gestió, SLU i/o a tercers als quals els han estat cedits els seus drets.
En cap cas, l'accés al Lloc Web implica algun tipus de permís, renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d'aquests drets per part dels seus titulars, llevat que s'estableixi expressament el contrari. Aquests termes i condicions d'ús del Lloc Web no confereixen als usuaris cap altre dret d'utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública del Lloc Web i/o dels seus continguts diferent als aquí expressament previstos.
Queda totalment prohibida la utilització d'aquests elements, la seva total o parcial reproducció, comunicació i/o distribució amb finalitats comercials o lucratives, així com la seva modificació, alteració, descompilació i/o qualsevol altre acte d'explotació del Lloc Web.
Sense perjudici de tot l'esmentat anteriorment, si l'usuari o un tercer estima que algun contingut del Lloc Web pot vulnerar els drets de propietat intel·lectual i industrial, preguem que ho ens ho faci saber al més aviat possible.

Accés i Ús del Lloc Web
Tant l'accés al Lloc Web com l'ús no consentit que pugui fer-se de la informació continguda a la pàgina és exclusivament responsabilitat de qui ho realitza.
L'usuari es compromet a utilitzar els continguts, informació i dades del Lloc Web de conformitat amb les condicions, termes i polítiques vigents, amb la normativa d'aplicació i amb els bons costums generalment acceptats i l'ordre públic.
L'usuari s'abstindrà d'utilitzar els continguts del Lloc Web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits o contraris als aquí establerts, lesius dels drets i interessos de Hort Gestió, SLU de la resta d'usuaris, de tercers o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar aquest Lloc Web o impedir la normal utilització o el fet de gaudir-ne per part dels usuaris.
Hort Gestió, SLU no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se d'aquest accés o ús o de l'incompliment de les presents condicions, termes i polítiques ni es farà responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels desperfectes que es puguin causar al sistema informàtic de l'usuari (hardware i software) o als fitxers o documents emmagatzemats en aquest com a conseqüència de: (i) la presència d'un virus a l'ordinador de l'usuari que sigui utilitzat per la connexió als serveis i/o productes oferts per Hort Gestió, SLU a través del seu Lloc Web; (ii) un mal funcionament del navegador; (iii) l'ús de versions no actualitzades del sistema.

Enllaços a tercers
En aquest Lloc Web es poden utilitzar enllaços a altres pàgines web.
Hort Gestió, SLU no es responsabilitza ni del contingut ni de les mesures de seguretat adoptades per qualsevol altra pàgina web a la qual es té accés des d'aquest Lloc Web, pàgines a les quals l'interessat accedeix sota la seva única responsabilitat.
De la mateixa manera, tampoc es garanteix l'absència de virus o altres elements en els continguts enllaçats des del Lloc Web de
Hort Gestió, SLU que puguin produir alteracions en el sistema informàtic (hardware i software) i/o en els documents o els fitxers de l'usuari, eximint igualment Hort Gestió, SLU de tota responsabilitat derivada dels danys de qualsevol tipus ocasionats
per tot el que s'ha descrit anteriorment.

Xarxes socials
L'informem que Hort Gestió, SLU pot estar present a les xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les xarxes socials) de les pàgines oficials de Hort Gestió, SLU es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari.
Hort Gestió, SLU tractarà les seves dades amb la finalitat d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant-lo d'activitats, productes o serveis de Hort Gestió, SLU, així com amb qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials permetin.
Queda prohibida la publicació de continguts:
Que siguin presumptament il·lícits per la normativa nacional, comunitària o internacional o que realitzin activitats presumptament il·lícites o contravinguin els principis de la bona fe.
Que atemptin contra els drets fonamentals de les persones, faltin a la cortesia a la xarxa, molestin o puguin generar opinions negatives als nostres usuaris o tercers i en general qualsevol contingut que Hort Gestió, SLU consideri no apropiats.
I en general que contravinguin els principis de legalitat, honorabilitat, responsabilitat, protecció de la dignitat humana, protecció de menors, protecció del ordre públic, la protecció de la vida privada, protecció del consumidor i els drets de propietat intel·lectual i industrial.
Tanmateix, Hort Gestió, SLU es reserva la potestat de retirar, sense previ avís de la pàgina web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es considerin no apropiats.
Modificació del AVÍS LEGAL, Política de Privacitat i de Protecció de Dades.
El Responsable del Fitxer es reserva el dret a modificar en tot moment i sense avís previ les presents condicions, termes i polítiques de privacitat per adaptar-les a les novetats legislatives o jurisprudencials així com a les modificacions o pràctiques de la indústria, amb l'obligació, per part de l'usuari de consultar periòdicament aquestes condicions, termes i polítiques a fi i efecte de comprovar o assegurar- se de l'existència de canvis, prenent com a referència la data de l'última actualització.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació entre d'altres. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies.