Nota informativa

En compliment del dret d'informació a l'usuari que estableix el reglament de la llei de protecció de dades, li informem que les dades de caràcter personal que ens faciliti a través d'aquest lloc web seran inclosos en un fitxer titularitat de Hort Gestió, SLU les dades de la qual apareixen en l'AVÍS LEGAL d'aquesta mateixa pàgina.


Amb les següents finalitats:

• facilitar-li l'accés al Lloc web i millorar la seva experiència d'usuari;
• gestionar els serveis sol·licitats en el Lloc web;
• facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.

En remetre l'usuari les seves dades de caràcter personal a Hort Gestió, SLU, aquest consent expressament que Hort Gestió, SLU realitzi les següents activitats i/o accions, tret que indiqui el contrari en contractar o subscriure qualssevol producte i/o servei de Hort Gestió, SLU o a resultes d'una revocació posterior del consentiment inicialment atorgat:

- L'enviament de comunicacions comercials i/o promocionals en paper, informant als usuaris de les activitats, promocions, publicitat, notícies, ofertes i altra informació sobre els serveis i productes relacionats amb l'activitat comercial.
- L'enviament de comunicacions comercials per via electrònica, informant als usuaris de les activitats, promocions, publicitat, notícies, ofertes i altra informació sobre els serveis i productes de Hort Gestió, SLU iguals o similars als quals van anar inicialment objecte de contractació o d'interès per l'usuari.
- La conservació de les dades durant els terminis previstos en les disposicions aplicables.

L'interessat podrà revocar el seu consentiment a la recepció de comunicacions comercials, enviant un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte "BAIXA".

Mitjançant l'enviament de dades, vostè presta el seu consentiment perquè Hort Gestió, SLU tracti les seves dades personals conforme a les finalitats descrites. Vostè garanteix que les dades facilitades són veraces, exactes i completes, i es responsabilitza de notificar qualsevol canvi sobre aquestes. En aquest sentit, vostè es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a Hort Gestió, SLU o altres tercers com a conseqüència d'incompliment de tal obligació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació entre d'altres. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies.